har ingen tid...

Fan, jag skriver inte så ofta, har lixom inte tid med några nya projekt för tillfället. hade gärna velat göra lite nya saker hemma, men har inte riktigt tid. Slutar sent på dagarna och ska hinna träna, äta, knalla med hunden och sen är det lixom kväll och jag är helt slut! Ikväll ska jag i alla fall njuta lite i trädgården och äta nått gott med en kompis!

Loppis

Åkte ut till brundbyloppis idag. Kom dock dit för sent för att hittanågotvettigt. Sedan sprang det folk överallt ochman kunde knappt tasig fram till borden. Så det blev inget fynd idag. Tror att det skulle vara loppis nästa helg åxå, kanske kanfynda där istället! Funderar även på att ha egen loppis... Kanske kunde tjänat en hacka!

Svettigt värre!

NU har äntligen värmen kommit (har varit här ett tag nu) och det är så skönt!!
Det som är lite trist är att gräsmattan blir torr och gul. Sedan måste man vattna alla växter och blommor som bara den för att de inte ska kasta in handduken. Man får egentligen inte vattna med vattenslang tydligen, var nått med att det inte fanns så mycket vatten i ringsjön??? Jaja, jag har ändå vattnat en del, ops inte bra kanske...

Förutom alla blommor som svettas ihjäl och dör, så gör även jag det.
Det få jätte gärna vara varmt, men på natten blir det jobbigt. Jag borde kanske skaffa mig en grym AC men det blir det nog inte. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte svettas som ett baconsvål när jag går och lägger mig. En arbetskamrat till mig hade virat in en isklamp i en handduk och haft den med i sängen, haha.. kanske ska prova det!

Ha det gott i värmen!!

Sommardukning

Igår hade vi bjudit hem lite gäster på grille... tänkte då att jag fick göra det lite fint på bordet. Man kan ju även duka och piffa till det när det är utomhus. Framförallt använda sig av ljusstakar man i vanliga fall har inomhus!

Jag skulle även vilja ha vanliga vita tallrikar i en mer romantisk stil. Idag har jag Ittalas randiga, är lite trött på dem nu.
Ljusen brann föresten ner oerhört snabbt när vinden kom, det droppade en del stearin på borden, men det var i alla fall mysigt =)

Badrum

hej hej, nä bloggen har inte tagit semester, har inte riktigt haft tid att skriva bara. Men nu ska jag göra ett litet inlägg!!

Vi har ett väldigt litet badrum, men vill ändå ha ett badkar. Jag vet att det kan få plats, jag blir dock av med mitt pottskåp med alla badrumsgrejer. Men det kan jag ha någon annanstans, det löser sig =)

Jag skulle vilja ha ett badkar med tassar, har velat ha det sedan jag var liten, så nog fan ska jag få det en dag!!

Antingen ett vitt eller svart, ett svart hade varit najs!

Jag får helt enkelt börja spara till mitt badkar!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!